Sofianna's Paidousi Author Official Site

Friday, June 30, 2017

Schooliκομπερδέματα 2, Η Νέα Γενιά






Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της χρονιάς του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης!!!
Schoolikομπερδέματα ΙΙ "Η Νέα Γενιά" 
plus featuring Εκπαιδευτήρια Πλάτων, ΓΕΛ Κορινού & teacher's edition!
4 ταινίες μικρού μήκους σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση
plus featuring Εκπαιδευτήρια Πλάτων, ΓΕΛ Κορινού & teacher's edition!

Παραγωγή/Μοντάζ/Bιντεοσκόπηση: 
Νίκος Κολίτσης
Σκηνοθεσία: Θεοδώρα Γιαννακίδου

Σενάριο: Σοφίαννα Παϊδούση 





Οι θεατές, μικροί και μεγάλοι, χειροκροτούν ενθουσιασμένοι μετά το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας, Shoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά" (στην έκδοση μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης), στον Κινηματογράφο Ευκαρπίδη, σε μία από τις δύο sold out προβολές της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής του σχολείου, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η Avant Premiere της ταινίας-σταθμού (για την ακρίβεια 4 ταινίες μικρού μήκους σε 1 ευφάνταστο σενάριο της σεναριογράφου Σοφιάννας Παϊδούση) στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (plus Eκπαιδευτήρια "Πλάτων", ΓΕΛ Κορινού edition και bonus έκδοση καθηγητών), αποδεικνύει τη διαφορετικότητα στην πράξη με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.







H σεναριογράφος του Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά", Σοφιάννα Παϊδούση (και εκπαιδευτικός), αποκαλύπτεται για πρώτη φορά και μιλάει στην πολιτιστική εκπομπή "Ευ Ζην" (ΔΙΟΝ Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας), για το ευφάνταστο σενάριο της ταινίας του Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, από το μακρινό παρελθόν της συγγραφής του (2008), στην Αθήνα των Βορείων προαστίων, για την πολυποίκιλη συγγραφική της δραστηριότητα, για το χθες και το σήμερα της σχολικής ζωής, για τη συνέχεια της κινηματογραφικής συνεργασίας με το ειδικό σχολείο και για την παιδαγωγική αξία της τέχνης στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του μαθητή και του εκπαιδευτικού.


Δημοσιογραφική σύνδεση στην ΕΡΤ1,
   plus photo & video shootin' του Νίκου Κολίτση
Η «Νέα Γενιά» από τα Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, παρουσιάζεται live, με ενδεικτικό full set καθηγητών και μαθητών, στην πετυχημένη πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, «Δέκα στην ενημέρωση». Θερμές ευχαριστίες στους παρουσιαστές Νίκο Αγγελίδη και Χρήστο Παγώνη και στην Αννίτα Πασχαλινού για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Διευθυντή από τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων», Ανέστη Παπαδόπουλο, για την παραχώρηση του χώρου για την on line τηλεοπτική παρουσία και στην καθηγήτρια και υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Μαρία Νταντάμη, για την πολύτιμη βοήθεια στο «σκηνοθετικό skype».





Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης βγαίνει live on air στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας και στην πετυχημένη πολιτιστική εκπομπή του δημοσιογράφου Ευγένιου Παπαδόπουλου, "ΕΥ ΖΗΝ", δια της σκηνοθέτη και εκπαιδευτικού Θεοδώρας Γιαννακίδου.




To Eιδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, τα Εκπαιδευτήρια "Πλάτων" και το ΓΕΛ Κορινού, δια μέσω εκπροσώπων, συνομιλούν επί μακρόν με το δημοσιογράφο Ηλία Χρυσικό στο Ράδιο Ενημέρωση, 92,2 FM και στην πρωινή εκπομπή του "Πολιτικό Βαρόμετρο". 




Long Edition viral teaser
Oι καθηγήτριες και οι καθηγητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης... επανέρχονται, όπως υποσχέθηκαν, με το lond edition -σχεδόν νέα ταινία μικρού μήκους- διαφημιστικό σποτάκι (viral), για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή της χρονιάς, Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά", με φόντο τους χειροποίητους κρεμαστούς κήπους στο αίθριο lounge art café του σχολείου.
«Νέοι» εκπαιδευτικοί πρωταγωνιστές σε ρόλους έκπληξη, με νέο mini σενάριο, καταγράφουν το πρώτο πανελλαδικά promo teaser ταινίας, με έκδοση αποκλειστικά εκπαιδευτικών, σε σχολικό πλαίσιο!
Η Avant Premiere της ταινίας-σταθμού στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.
Το κερασάκι στην τούρτα, εκτός από την έκδοση των μαθητών του ειδικού σχολείου, βάζουν οι ίδιοι οι καθηγητές του σχολείου, που γυρίζουν στα σχολικά θρανία και κάνουν την cult movie "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" και το remake της... σκόνη!!!
Υ.Γ. Δε θ' ακολουθήσει νέο διαφημιστικό, γιατί η κινηματογραφική παράσταση είναι ήδη sold out, oπότε... το Θέατρο της Επιδαύρου μπορεί να γκρεμιστεί ελεύθερα!



Τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων», η anchorwoman εκπαιδευτικός Θένια Ερμείδου -με σημαντική τηλεοπτική υποδομή και παρουσία- και οι μαθητές Μαριάννα Κουλκουδίνα και Ραφαήλ Τοψικιώτης, συγκλίνουν σχεδόν... από αέρος, με τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Νίκου Κολίτση, με αφορμή την Avant Premiere της ταινίας-σταθμού, στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» edition), που θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» υψώνουν, μεταξύ άλλων, ασπίδα προστασίας στη διαφορετικότητα, προτείνουν... νέους εκπαιδευτικούς πρωταγωνιστές, συγκρίνουν τον εκπαιδευτικό του χθες και του σήμερα, θέτουν τα όρια του σεβασμού και του φόβου και «ξεπερνούν» την καθηγήτριά τους στη φυσική τηλεοπτική της έδρα, προλογίζοντας με συναίσθημα και χάρη την ταινία-συνδημιουργία και του σχολείου τους!




Το ΓΕΛ Κορινού, η εκπαιδευτικός Μάτα Κούρτη -με ευρωπαϊκό κινηματογραφικό background- μαζί με τις μαθήτριες Εσμεράλντα Γεσίλι και Μαρία Κοκάλα και τους μαθητές Λάζαρο Μαυρόπουλο και Ευγένιο Αδαμίδη, καταθέτουν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρά τους, στη δημοσιογραφική βάση δεδομένων του Νίκου Κολίτση, με αφορμή την Avant Premiere της ταινίας-σταθμού, στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (ΓΕΛ Κορινού edition), που θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 
4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Koρινού εκπλήσσουν και εκτός κινηματογραφικών πλάνων, βαθμολογούν τις καθηγήτριες της ταινίας,... συναντούν το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και προτείνουν καινοτομίες ακόμη και στον Υπουργό Παιδείας!



Η οικονολόγος του ΓΕΛ Κορινού, Νάγια Ζαχαράτου, αναλύει... τη «θεωρία των παιγνίων», σε stand up "συνέντευξη τύπου" με το δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση, με αφορμή τη συμμετοχή τη δική της, ως νεοδιόριστης εκπαιδευτικού σε ιδιωτικό σχολείο των Αθηνών και μαθητών και μαθητριών του σχολείου της, στην ταινία Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά", του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (ΓΕΛ Κορινός edition).


Alfa Vita Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δελτίο

                                                                       
                                        Ολύμπιο Βήμα

                                                                                                                                                                                  ΠΙΕΡΙΚΗ





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


Follow me on Social Media


Send us your CV: fairytalesbysofianna@gmail.com

Subscribe to our mailing list

* indicates required