Sofianna's Paidousi Author Official Site

Thursday, September 21, 2017

Με τις πρωταθλήτριες ιππασίας στο Ράντσο του Κιλκίς!


Αναλάβαμε τη διεύθυνση φωτογραφίας για την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν οι πρωταθλήτριες, Βαλκανιονίκες και μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας ιππασίας, Ειρήνη και Γιαννούλα Μητώνα  στο MetroSport.gr, μαζί και με την αθλήτρια Μαρία Κουτσοκώστα (by the way η Ειρήνη και η Γιαννούλα τυγχάνει να είναι και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί).

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Επιστροφή... στην Άγρια Δύση, σε συνθήκες Φάρ Ουέστ, ανακάλυψε το Metrosport.gr, με αναβάτη και τοξοβόλο το δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση και άξιες εκπαιδεύτριες τις πρωταθλήτριες, Βαλκανιονίκες της ιππασίας και μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας, Ειρήνη και Γιαννούλα Μητώνα (και ιδιοκτήτρια του Ράντσου Τουριστικής Ιππασίας, στο 5ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς) και τη Μαρία Κουτσοκώστα, σε μία αποκλειστική full horse συνέντευξη... ιππικής αντοχής και κριτικής σκέψης. Οι προπονήτριες, εκπαιδεύτριες και ταυτόχρονα εκπαιδευτικοί (νηπιαγωγός η Ειρήνη και δασκάλα η Γιαννούλα, με τη Μαρία να διαφοροποιείται... ως φοιτήτρια Θεάτρου του ΑΠΘ), μίλησαν, μεταξύ άλλων, για το άλογο στην ψηφιακή εποχή, για τις κατηγορίες των αθλημάτων, για την κουλτούρα του αλόγου, για τη θεραπευτική ιππασία, για ομοιότητες και τις διαφορές αναφορικά με τη χρήση του αλόγου, στο πέρασμα των χρόνων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τις πολυποίκιλες δραστηριότητες του Ράντσου, για το summer camp και το χριστουγεννιάτικο... αγρόκτημα, για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, σ' ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι, που θα σας κάνει ν' αναπολήσετε τα παιδικά σας χρόνια στην ύπαιθρο!
Υ.γ. Είμαστε υπερήφανοι και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι καταφέραμε ν’ αποσπάσουμε τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της εκκολαπτόμενης... "πρωταθλήτριας ιππασίας" Αρετής Πατσούρα (κόρη της Γιαννούλας Μητώνα), που ελέω και οικογενειακής παράδοσης αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον, εντός και εκτός Ράντσου...
Επισκεφτείτε με την πρώτη ευκαιρία το Ράντσο στο Κιλκίς και δε θα το μετανιώσετε!
Περισσότερες πληροφορίες για το Ράντσο Τουριστικής Ιππασίας, με το Saloon Βar και το Restaurant:
http://ranchokilkis.blogspot.gr/
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σοφιάννα Παϊδούση 
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com















No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


Follow me on Social Media


Send us your CV: fairytalesbysofianna@gmail.com

Subscribe to our mailing list

* indicates required