Sofianna's Paidousi Author Official Site

Thursday, February 29, 2024

Το Fairytales προτείνει...

ΝΙΚΙ ΠΟΝΤΙΚΙ-Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ



Θέατρο Πρόβα

3 - 17 Μαρτίου

Εισιτήρια από 10€


Η ποντικοοικογένεια Ντίκι-Κίνα-Νίκι Ποντίκι, ζει ανάμεσά μας. Ο μπαμπάς Νίκι είναι εφευρέτης κι όνειρό του είναι να παρασκευάσει το μαγικό φίλτρο της αορατότητας για να σώσει την ποντικοκοινωνία από την απειλή της φοβερής και τρομερής ροζ γατούλας. Κανένας ποντικός δεν τολμά να πλησιάσει το θρυλικό λημέρι της, στο οποίο εκτελεί χρέη τυροφύλακα, διότι όσοι το επιχείρησαν στο παρελθόν δεν επέστρεψαν ποτέ. 

Διαφήμιση

www.sofiannapaidousi.com
Σοφιάννα Παϊδούση


Όταν ο Νίκι καταφέρνει κι εφευρίσκει το μαγικό του φίλτρο, ο Γκάφι ο γκαφατζής σκύλος και κολλητός του φίλος από γκάφα, αντί για γάλα, ταΐζει το μωρό του Νίκι και της Κίνα με αυτό. Κι η σπαρταριστή περιπέτεια ξεκινά όταν οι δύο φίλοι αντιλαμβάνονται ότι ο αόρατος πλέον Ντίκι έχει τρυπώσει στο λημέρι της τρομερής και φοβερής ροζ γατούλας. Τι συνέπειες θα έχει η συνάντησή τους μαζί της; Θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τη φοβερότητα και την τρομερότητά της; Σε τι βαθμό μπορεί το κοινό να βοηθήσει σ’ αυτό; Οι θεατές θα παρακολουθήσουν ζωντανά επί σκηνής με τη μέθοδο interactive ένα ‘κόμικ’ που θίγει αβίαστα και με διασκεδαστικό τρόπο μείζονα θέματα της εποχής όπως ζωοφιλία, διαφορετικότητα, ενσυναίσθηση, αυτοθυσία, συγχωρητικότητα, επιμονή, με ναυαρχίδα όλων των αξιών τον άρρηκτο δεσμό της φιλίας. 

Διανομή:

Νίκι Ποντίκι: Μιχάλης Νάκος

Κίνα Ποντικίνα Σύζυγος του Νίκι: MatwaliΚωνσταντίνα Κουτουλάκη

Γκάφι Γκαφατζής σκύλος: Τάσος Μπίμης

Φοβερή και τρομερή ρόζ γατούλα: Matwali Κωνσταντίνα Κουτουλάκη

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Καλομοιράκης: "Μόλις σε οικειοποιηθούν και νιώσουν την αντίστοιχη ασφάλεια μαζί σου, έχεις γίνει κι εσύ παλιός (ηθοποιός)!"

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


Follow me on Social Media


Send us your CV: fairytalesbysofianna@gmail.com

Subscribe to our mailing list

* indicates required