Sofianna's Paidousi Author Official Site

Wednesday, February 7, 2024

Το Fairytales προτείνει...

"Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ" 

των αδελφών Γκριμ


 24 Φεβ - 16 Μαρ

 Θέατρο Θυμέλη


Mια όμορφη πριγκίπισσα αισθάνεται πλήξη και μοναξιά στο παλάτι και η μόνη της παρηγοριά και παιχνίδι είναι ένα χρυσό μπαλάκι.. Ο βασιλιάς πατέρας της κάνει τα πάντα  να την ευχαριστήσει και η παράσταση αρχίζει με ένα γελωτοποιό που με τα αστεία και τα μαγικά κόλπα του ξεσηκώνει τα παιδιά.. Όμως την πριγκίπισσα τίποτα δεν μπορεί να την συγκινήσει.. Κάποια μέρα παίζοντας με το χρυσό μπαλάκι της το χάνει στα βαθιά νερά μιας στέρνας και είναι απαρηγόρητη...



Ένας χαριτωμένος, πλατσουλιάρης βάτραχος εμφανίζεται και για να της φέρει το μπαλάκι της ζητά ανταλλάγματα. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο βάτραχος αυτός είναι ένας πρίγκιπας μαγεμένος από μια κακιά μάγισσα και η πριγκίπισσα δέχεται να του προσφέρει ότι θέλει προκειμένου να ξανακερδίσει το αγαπημένο της παιχνίδι.. Όμως ξεχνά το λόγο που του έδωσε και η περιπέτεια αρχίζει… Για να λυθούν τα μάγια ο βάτραχος πρέπει να καταφέρει να πλησιάσει την πριγκίπισσα και να προκαλέσει την προσοχή και την συμπάθειά της. Άραγε θα το καταφέρει; 

Διαφήμιση

www.sofiannapaidousi.com

Σοφιάννα Παϊδούση

Μετά την παράσταση ακολουθεί ΔΩΡΕΑΝ αποκριάτικο πάρτι στο φουαγιέ μας για όλα τα παιδιά με dj, χορό, θεαστρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!!!





ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΤΙ!!!


Η επιτυχημένη διοργάνωση των παιδικών πάρτι στο χώρο μας (κεντρική αίθουσα και φουαγιέ) αποτελεί πλέον θεσμό!!! Το θέατρο Θυμέλη ίδρυσε μία από τις πρώτες παιδικές σκηνές στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1980) κι από τότε με συνέπεια στην ποιότητα ψυχαγωγεί τους μικρούς μας φίλους με παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών, έχοντας γαλουχήσει γενιές παιδιών που το λάτρεψαν. Με αίσθημα ευθύνης αλλά και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας αναπτύξαμε τα τελευταία 16 χρόνια την παιδική διασκέδαση προσθέτοντας στο χώρο μας τη διοργάνωση παιδικών πάρτι για γιορτές, γενέθλια και πάσης φύσεως εορταστικές εκδηλώσεις είτε σε συνδυασμό είτε ανεξάρτητα με την παρακολούθηση κάποιας παιδικής θεατρικής παράστασης σε πολύ ειδικές τιμές.


Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής η οποία επιτάσσει οικονομικές αλλά και πλούσιες συγχρόνως λύσεις για την παιδική αναψυχή και με πλήρη επίγνωση της ευεργετικής επίδρασης της Τέχνης στον ψυχικό κόσμο του παιδιού συνδυάσαμε τη μουσική και το θέατρο με τη διοργάνωση παιδικού πάρτι στους χώρους μας. Στο χώρο της κεντρικής αίθουσας τα παιδιά παρακολουθούν τις θεατρικές παραστάσεις μας και στο κομψό και άνετο φουαγιέ μας με περιμετρικά τραπεζοκαθίσματα και πίστα στο κέντρο (παιδική ντίσκο), παιδιά και γονείς διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως στους ξέφρενους ρυθμούς του έμπειρου dj μας με τη λάμψη των χρωματιστών φωτορυθμικών που απογειώνει, ενώ συνεργάτες μας ηθοποιοί και παιδαγωγοί παρασύρουν τους μικρούς μας φίλους σε αξέχαστες στιγμές με θεατρικό παιχνίδι και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία!!!

Διαβάστε επίσης: Το Fairytales προτείνει... ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ή Άσε τους Νεκρούς να πεθάνουν


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.


Follow me on Social Media


Send us your CV: fairytalesbysofianna@gmail.com

Subscribe to our mailing list

* indicates required